O naju

Kaj povedati o naju?

Predvsem to, da znamka Huda kot POPER sva medve, sestri Ajda in Manja.

Najina pot se je začela že davno, v oblikovalskih vodah. Vedno sva bili naklonjeni naravni kozmetiki, vendar predvsem tuji, saj slovenske ponudbe še ni bilo dosti.

Ko sva skupaj hodili na različne art sejme po Sloveniji, so se počasi a vztrajno pričeli pojavljati tudi mali proizvajalci naravne kozmetike. Kar naenkrat se je najina oblikovalska pot križala z navdušenjem nad naravno kozmetiko. In odločitev je padla, da odpreva butično drogerijo s konceptom, kjer bo na voljo kvalitetna slovenska naravna kozmetika in izbrani oblikovalski kosi. Primerna za vsako žensko (in moškega), ki hoče biti huda kot poper!

V trgovini združujeva veliko znamk, nekatere že večje in bolj poznane, druge manjše, šele na začetku svoje poti. Prepričani sva, da je tu prihodnost, saj vedno več ljudi pazi kaj vnesevin tudinasvoje telo. Večina kupcev se za naravno kozmetiko odloči ob rojstvu otroka, tako se je tudi pri nama začelo. Ko se enkrat informiraš o sestavinah in prestopiš ta prag, je težko iti nazaj ;) Zato se trudiva, da vam lahko ponudiva le najbolj kvalitetne izdelke, ki so na voljo v slovenskem prostoru, s čimveč ekološkimi sestavinami.

Vedno ste tudi vabljeni v trgovino na Stari trg 2, kjer vse izdelke lahko tudi preizkusite in kjer vam z veseljem svetujeva.

Ajda & Manja

Huda kot POPER